Cel mai bun Fotograf de nunta in Chisinau, Moldova?
Home BlogMariajCel mai bun Fotograf de nunta in Chisinau, Moldova?

Cel mai bun Fotograf de nunta in Chisinau, Moldova?

1 ianuarie 2020 Mariaj

Salut!
Te-ai gandit vreodata ca un fotograf bun pentru nunta ta ar insemna mai mult decat organizarea intregii tale nunti? Stii de ce? Cel mai bun Fotograf va face in asa fel incat sa nu se observe nimic din cele nereusite de la eveniment, chiar daca sunt neajunsuri la petrecere. Cateva ore de foto cu video ce umple intreaga seara – va trebuie sa le prezinte in cateva minute foarte succint si sa scoata in evidenta personajele principale. Sa fie creativ si cu simtul umorului, invitatii si mirii trebuie sa fie cat mai veseli in poze si acest lucru nu e posibil fara un fotograf glumet si vesel.

Iata de ce ne-am gandit sa cautam cei mai buni si cei mai veseli fotografi din Chisinau si intreaga Republica Moldova.
In acest sens facem o lista cu toti fotografii de nunti, pe care ii vom caracteriza asa dupa cum ii recomanda clientii lor prin recenziile si comentariile de pe profilele si website-urile lor oficiale.

Hai sa incepem cu lista noastra.

Fotograf: Dorin Katrinesku

Dorin zice ca este Fotograful echipei sale si de fiecare data este onorat sa faca parte și sa captureze cele mai tari clipe ale zilei unice din viata voastra. Spune ca are pasiunea de a călători oriunde în lume, de a cunoaște oameni noi și a trai o viață fantastica. El zice ca vorbeste Engleză, Rusă, Română.

Fotograf: Nicolai Buruiana

Pentru Nicolai Fotografia este ceva personal în care procesul trebuie perceput doar de 2 ochi și un aparat de fotografiat, pe cînd rezultatul trebuie să provoace reacția unei mase de oameni. Foarte interesant ceea ce zice.

Fotograf: Dinu Malancea

Dinu este fotograf de nunta, familie si evenimente. Ne zice ca adora emotiile si zambetele naturale. Mai spune ca are o mare placere sa participe la crearea amintirilor frumoase.
Iata ce zic clientii lui: Un fotograf profesionist. Stie sa transmita in imagini emotiile traite din clipele fericite ale vietii.

Fotograf: Dumitru Siritan

Dumitru ne saluta si zice ca e fotograf la evenimente (nunta, cumatrie, zile de nastere) are experienta in domeniu de 4 ani, profesionalismul si calitatea pozelor sunt calitatile care il caracterizeaza, iar clientii lui zic ca este baiat de treaba.

Fotograf: Iacovlev Dumitru

Dima zice ca este un tânăr plin de energie care iubește foto-reportajul și emoțiile oamenilor cu care interacționeza. Este  disponibil pentru colaborări oriunde pe globul nostru mult iubit. 🙂

Fotograf: Andrian Ripa

Andrian ne zice ca el este omul cu care vă veți simți confortabil și ulterior, veți avea un fabulous set de fotografii. El va cere sa-i permiteți să vă dezvăluie sinele vostru interior.

Fotograf: Mihai Talchig

Mihai povesteste ca  o fotografie nu o faci, dar o creezi! Si ca va pune la dispozitia dumneavoastra echipe de profesionisti pentru ca serviciile foto video sa va intreaca orice asteptare. Nunta trebuie surprinsa cat mai discret de fotograf pentru a-i reda naturaletea.
Suntem de acord si noi cu Mihai.

Iata ce zice unul din clientii lui: “Multumesc Mihai si echipei tale (Vadim, Ionut si toti toti toti) pentru Video-ul si Fotosesia nuntii mele! Acesti baieti sunt exceptionali prin modul lor de a se comporta, sunt veseli, frumos imbracati, foarte atenti si atitudinea profesionista fata de serviciul pe care il presteaza. Se vede ca au in spate multa experienta. Am avut 2 fotografi si un operator la nunta plus filmari cu drona. Rezultatul pe masura. Meritati sa fiti primii in aceasta Lista. Succes!!!

Noi insa l-am pus pe Mihai la sfarsitul listei pentru ca tot iese ca e primul.