Certurile dinaintea nuntii – nu le dati prea multa atentie!
Home BlogMariajCerturile dinaintea nuntii – nu le dati prea multa atentie!

Certurile dinaintea nuntii - nu le dati prea multa atentie!

8 decembrie 2013 Mariaj

O problema cu care se confrunta majoritatea mirilor si mireselor poate fi constituita din conflictele ce apar in aproprierea marelui eveniment. Straniu pentru unii, firesc pentru altii – cu cat se apropie data nuntii, cu atat mai mult tinerii incep sa se certe, unele probleme se acutizeaza, iar pentru altii pare ca vine sfarsitul lumii. Va sant cunoscute frazele de genul : ,,Numai vreau, m-am saturat, oare e bine ce fac, trebuie sau nu sa ma casatoresc?, Este oare el sau ea persoana potrivita?”…etc.

Toate aceste intrebari macina inima acestor tineri, intrebari care la inceput par sa zdruncine relatia si viitorul ei, dar care in esenta lor sant firesti, rezultate ca urmare a unor emotii ce persista in preajma celui mare eveniment al vietii.

Stresul pregatirilor, micile detalii ale nuntii care uneori genereaza dispute, insasi nunta in sine, reprezinta schimbari esentiale in destinul unui om.

Intrebati tinerii care s-au casatorit deja, veti vedea ca va vor raspunde cu un zambet smecher ca si ei au trecut prin toate aceste probleme, conflicte, mici sau mari dezamagiri, care intr-un final vin sa consolideze marea voastra decizie, cea de a fi impreuna pentru totdeauna.

Mirele va deveni mai autoritar, mireasa se va supara din orice. Fiecare va considera ca celalalat e vinovat si ca el sau ea trebuie sa cedeze. Intrebari de genul “oare asa se va purta mereu sau doar acum?”, ii macina pe amandoi, dar, cum am mai spus, sunt intrebari care in acest context devin firesti, pana la urma Casatoria trebuie sa aiba loc doar o singura data si cu cele mai mai mari sanse de fericire.

Fiecare din noi trebuie sa fie sigur de jumatatea sa, de ceea ce vrea celalalat si daca aceste dorinte corespunde cu ceea ce isi doreste celalalt partener.

Deci, nu va alarmati daca sunteti intr-o perioada mai tensionata. De obicei, aceste mici conflicte apar in mod special cu o luna inaintea nuntii, la unii acutizandu-se in ultimele doua saptamani.

Totul pana la urma va trece. In ziua cand veti pasi in biserica sau veti trece pragul oficiului starii civile, cand veti tine de mana mirele sau mireasa, totul se va narui, asemena unui nor de praf in ploaie, inimile voastre vor zambi si atunci veti avea certitudinea viiitorului, certitudinea ca cel de langa tine reprezinta sensul vietii tale.

Totul va deveni armonios, frumos si unic. Deoarece casatoria, este un moment unic in viata.Iar micile conflicte sunt sarea si piperul fiecarei zile.

Autor: Elena Toma

Andrii Bolun
3 aprilie 2019
Răspunde

Interesant