Cum sa comunici cu fetele online
Home BlogSfaturiCum sa comunici cu fetele online

Cum sa comunici cu fetele online

4 iulie 2019 Sfaturi

Adesea, mulți tineri au dificultăți în comunicarea cu sexul opus. Datorită noilor tehnologii, a devenit posibilă comunicarea cu cei cu care doriti sa va întâlniti offline. Cu toate acestea, dificultatea tradițională de a comunica este încă inactiva și, deseori, băieții nu știu să vorbească cu fetele nici chiar in mediul online, nemaivorbind de realitate.

Ce să vorbești cu fetele?

În fiecare zi, rețelele sociale și site-urile de matrimoniale câștigă popularitate în rândul publicului. La urma urmei, funcția lor principală este capacitatea de a comunica cu oricine. Deci, dacă vă place o fată, trebuie doar să o faceți interesată de comunicarea voastră. Punctul cheie este să începeți o conversație corectă. Primul mesaj joacă un rol crucial, deoarece există doar două scenarii posibile. Veți continua comunicarea sau totul se va încheia înainte de a începe. Prin urmare, ar trebui să încercați să atrageți atenția și să faceți o impresie plăcută încă de la început.

Ar trebui să înțelegeți că o fată drăguță primește un număr mare de mesaje cu complimente standard și nu poate pur și simplu să acorde atenție mesajului următor. Mesajul obișnuit, cum ar fi: “Bună! face ca cele mai multe femei sa il ignore, pentru ca este atat de enervant si de uzat.

Prima frază ar trebui să fie atrăgătoare. Originalitatea primelor fraze este garanția că fetița va fi interesată de tine și va decide să afle ceva în plus. În același timp, nu este nevoie să supracomplicați sensul primelor fraze, altfel, tânăra doamnă nu vă va înțelege pur și simplu.

Profilul unei fete are o mulțime de subiecte de conversație. Ar trebui să studiati cu atenție profilul fetei, să te uiți la interesele și hobby-urile ei, precum și la locurile ei preferate. Studiind profilul fetei, poti gasi ceva care sa fie la fel de interesant pentru voi, cum ar fi, de exemplu, skydiving sau lectura. În plus, după ce ați aflat că o fată participă la o piscină sau la un club sportiv, îi puteți spune că mergeți și dvs. acolo. Acest lucru va permite continuarea comunicării pe o temă comună și, în viitor, stabilirea locului de întâlnire.

Povestirile despre viață sunt întotdeauna o idee bună. Dacă fată este interesată de comunicare, o puteți diversifica treptat cu câteva povestiri de viață (de preferință ridicole), cu informații despre propriile hobby-uri și interese, gânduri și sentimente. Nu spuneți totul imediat, decat daca este nevoie de informații personale pentru a interesa fata și pentru a continua dialogul. Spunând ceva despre dvs., merită să puneti întrebări din când în când. Poate, ea încearcă să-l uite pe fostul său partener și, prin urmare, ea a decis să facă o nouă cunoaștere pe Internet.

Subiectele abstracte funcționează încă. Unele subiecte abstracte se află pe lista lucrurilor despre care trebuie să vorbim despre fete .De exemplu, comunicând pe Facebook, puteți vorbi despre atracțiile orașului în care locuiește fată, despre vreme și despre ultimele știri despre cultura sau inovațiile tehnologice.

Despre ce vor să vorbească fetele?

Alegerea subiectului, la care va fi interesată fata, nu uitați că o conversație este o comunicare între două persoane, așa că amândoi ar trebui să vă placă subiectul despre care vorbiți. O fată este puțin probabil să fie mulțumită de discuțiile de lungă durată despre mașini sau știri despre fotbal, precum nici dvs. nu sunteți interesat de ultimele tendințe de modă sau ce fel de unghii vor fi populare în această vară. Deci, ce vor să vorbească fetele care sa-ti placa la fel si tie?

1. Cinematografie. Noutățile cinematografice, operele muzicale, seriile de televiziune sau emisiunile TV sunt cele mai bune lucruri despre care să vorbim cu fetele. Astăzi, există o mulțime de filme de genuri diferite și nivelul de actorie. Discutați povestea, actorii, faptele curioase, împărtășiți impresiile personale. Puteți afla cine este actorul preferat al fetei. Aceste întrebări ar trebui să fie ușor transformate în oportunitatea de a merge la cinema împreună.

2. Muzica. Vorbind despre muzică, este doar un alt subiect “fără fund” pentru discuții, chiar dacă aveți gusturi diferite. După ce ați început să scrieți, veți descoperi noi genuri muzicale, cântăreți, aflați multe fapte neobișnuite și puncte de vedere despre muzicieni aparent faimoși.

3. Hobby. Este una dintre temele “veșnice” care vor fi potrivite pentru orice rețea și conversație offline. Toată lumea are cel puțin ceva de care este interesat. Deci, puteți să întrebați dacă fată are un hobby, cum își petrece timpul liber și dacă este implicată în orice fel de sport.

4. Cititul – lectura. Cineva va spune că nu este atât de ușor să găsești o fată care este fascinată de literatură. Cu toate acestea, potrivit statisticilor, 55% dintre femeile de la 16 la 57 sunt adevărate viermi de carte. Dacă fatei îi place să citească cărți, nu pierde șansa de a discuta ce genuri literare preferă și ce carte a citit acum două săptămâni.

5. Locuri favorite. Unul dintre cele mai sigure subiecte este atracțiile orașului în care veniți. Discutați despre locurile dvs. preferate, aflați în ce cafenele preferati să beti o ceașcă de cafea. În plus, această informație poate deveni foarte utilă în viitor când decideți să o întrebați.

6. Călătorii. Puteți vorbi despre orașe și țări în care ați fost deja. Întreabă-i cum își imaginează weekendul perfect și dacă o să meargă undeva în timpul vacanței. O iubire comună pentru călătorii sau pentru odihnă activă este capabilă să unească chiar și oameni prea diferiți.

7. Studiu sau serviciu. Întrebările despre momentele de studiu sau de lucru pot fi legate de subiectele “clasice” de comunicare pe Internet. Puteți să întrebați fata cum a mers ziua ei de munca sau de studiu.

8. Animale. De obicei, fetele le place să vorbească despre animalele lor de companie și sunt interesate de băieți care, de asemenea, împărtășesc acest interes. Aflați dacă fată iubeste o pisică sau un câine, sau ar putea prefera papagali. Cel mai probabil, puteți găsi răspunsurile în profilul ei. Cu toate acestea, chiar dacă știți ce să discutați cu fetele, nu trebuie să comunicați simultan cu privire la toate aceste subiecte, ar trebui să alegeți doar acele întrebări care vă interesează. În caz contrar, comunicarea va arăta mai degrabă o interogare decât o conversație obișnuită.

Cum să vorbim cu fetele despre Tinder?

Tinder vă poate oferi o audiență cu adevărat imensă, deci nu este nimic mai ușor decât să discutați cu fetele online. În fiecare zi, 2-3 milioane de utilizatori deschid această aplicație pentru a căuta o nouă cunoștință și nu contează dacă căutați o aventura de o noapte sau un suflet cu care veți trăi până la sfârșit. Toată lumea știe să vorbească cu fetele pe Facebook, dar cum rămâne cu Tinder? Există vreo particularitate?

Nu vă temeți de o distanță lungă. Pe Tinder, puteți întâlni mulți oameni interesați care vor veni din țări diferite. Nu vă fie teamă de o relație de la distanță. Începeți o conversație cu întrebarea despre cultura ei și, dacă știți că plănuieste o călătorie în orașul dvs., oferitii o excursie în compania dvs.

Improvizati. Încercați să uimiți o fată cu o expresii strălucitoare, să fiti spontan. În loc de notorietate, “Hi”, întreabă dacă îi place creveți sau nu. De asemenea, puteți să întrebați ce model de șosete preferă, cu diamante sau benzi. Nu vă fie frică să fiți amuzant, ea vă va aprecia creativitatea. Deci, permiteți altcuiva să scrie: “Ce faci?”

Nu renunta. Se poate întâmpla ca primul schimb de mesaje pe Tinder să nu funcționeze, comunicarea ta poate fi plictisitoare și fără dezvoltare. Dacă simțiți că doriți să continuați comunicarea, nu vă fie teamă să reluați dialogul. Chiar dacă ultimul chat a avut loc acum șase luni. Se întâmplă ca neînțelegerea și jena să crească într-o plăcere plăcută!

Uită de prejudecățile dvs. Toate fetele iubesc băieții încrezători în sine. Vrei să mergi la film în seara asta? Întreabă-o pe fata! Ești încântat de hobby-ul ei? Spuneți fetei despre asta, nu ratați șansa!

Nu glisați la stânga. Dacă ați scris un mesaj și v-ați dat seama brusc că ați trimis ceva stupid, nu vă faceți griji și vă grăbiți să glisați la stânga. Râdeți-vă și continuați comunicarea.

Cum să vorbim cu fetele pe Snapchat?

Această aplicație de comunicare poate fi numită una perfectă deoarece distruge toate informațiile pe care le-ați trimis. Una dintre aceste particularități este un conținut multimedia necesar (video sau fotografie) realizat în timp real, în plus față de mesajul obișnuit.Dacă vă uitați mai aproape de această aplicație, veți vedea că Snapchat seamănă cel mai mult cu o discuție offline atunci când nu aveți mai multe ore să vă pregătiți răspunsul sau să finalizați gândirea ca în alte rețele sociale. La urma urmei, tot ceea ce ați spus în timpul unei conversații obișnuite nu este salvat pe hard disk și, de asemenea, dispare pentru totdeauna din când în când. Singurul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să faceți o fotografie, să adăugați textul nemaipomenit, să setați cronometrul când doriți să distrugeți mesajul și să îl trimiteți fetei. Pentru a face comunicarea mai eficientă, nu neglijați următoarele momente.

  • Când decideți să trimiteți un mesaj fetei, alegeți ceva din interesul ei sau spuneți-i ce interesant ați citit sau ați urmărit. De exemplu, “Am vizionat trailerul la un film (alegeți ceva interesant). Vreți să vizionați acest film împreună? “
  • Când răspunde, trimite un alt mesaj, construit pe răspunsul ei. Simțiți-vă liber să vă concentrați doar asupra unei părți a răspunsului ei.
  • Nu uita de Toolkit of Snapchat, se poate transforma o lovitură plictisitoare într-o capodoperă flirtească.
  • Găsiți-vă interesul comun și folosiți-l la maxim.

Cum sa vorbesti murdar fetelor?

Schimbul de mesaje text de conținut sincer este o parte foarte importantă a relației de lungă distanță, permițând menținerea unei pasiuni între parteneri. O plăcere deosebită este să vorbești cu fete sexy, dar trebuie să te controlezi și să respecti următoarele reguli.

  • Lăsați tensiunea dintre voi să crească treptat, la fel ca și cu un contact fizic real. Singura diferență dintre sexul real și cel virtual este nevoia de a crea o stare de spirit înainte de a trece la nivelul următor, deoarece nu există senzațiile tactile de bază.
  • Discuția dvs. este limitată la fraze scurte și la împărtășirea fotografiilor, astfel încât ar trebui să acordați o atenție specială detaliilor.
  • Este timpul să uitați de jena și să trimiteți cuvinte “murdare”. Discuțiile murdare nu vor funcționa fără cuvinte “murdare”, așa că încercați să vă extindeți vocabularul în prealabil.
  • Fă-o pe fata să-și tină respirația pentru o clipă în anticiparea răspunsului tău și apoi să o surprindă cu cel mai sexy mesaj!
Florin
28 decembrie 2019
Răspunde

Nu vreau sa ma casatoresc