”Di Vero” – un nou salon de mariaj isi propune colectiile de rochii de mireasa pe mariaj.md/m
Home BlogMariaj”Di Vero” – un nou salon de mariaj isi propune colectiile de rochii de mireasa pe mariaj.md/m

''Di Vero'' - un nou salon de mariaj isi propune colectiile de rochii de mireasa pe mariaj.md/m

19 februarie 2010 Mariaj

mariaj.md/m are onoarea sa Va prezinte un nou salon de rochii de mireasa in paginile sale – “Di Vero”. Filosofia “Di Vero” presupune oferirea celor mai deosebite si admirabile rochii de mireasa pentru a transforma ceremonia de nunta intr-un eveniment plin de frumos, plin de pasiune si admiratie!

“Rochiile noastre vin sa incante privirea celor din jur prin originalitate si estetic. Tesaturile unice vor sublinia caracterul total deosebit al rochiilor. Iar cel mai importanta este senzatia miresei in tot acest context – suntem siguri ca ea, mireasa, se va simti o adevarata printesa invaluita de privirile de admiratie a celor din jur”, declara reprezentantii Di Vero.

mariaj.md/m Va prezinta mai jos o galerie foto cu cele mai recente colectii de rochii de mireasa disponibile in salonul de mariaj “Di Vero”. Fiecare imagine poate fi descarcata si in rezolutie mare! Pagina dedicata rochiilor de mireasa “Di Vero” poate fi gasita pe site-ul nostru in rubrica “Rochii de mireasa” sau direct catre www.divero.mariaj.md/m/

Salon de Mariaj ”Di Vero”
Centrul Comercial ”Jumbo”, but. 434
bd. Decebal, 23
Chisinau, Republica Moldova
Tel: (+373 22) 505-800