Importanta fotografiilor si filmarilor la nunta
Home BlogMariajImportanta fotografiilor si filmarilor la nunta

Importanta fotografiilor si filmarilor la nunta

8 decembrie 2013 Mariaj

Cat de mult ne dorim uneori ca lucrurile sa se repete. Cat de mult ne dorim sa putem intipari un moment, sa-l imortalizam si sa ii facem,, replay ” la nesfarsit. Iata de ce trebuie sa dam importanta fotografiilor si filmarilor la nunta. Unele clipe sunt imortalizate pentru totdeauna in memoria noastra. O imortalizare unica speciala, a unei clipe ce merita un loc special in memoria si inima noastra.

Sunt momente in viata ce nu se repeta si a caror farmec consta in unicitatea lor. Le putem imortaliza in sufletul si memoria noastra, le putem imortaliza in cadre scurte sau lungi a unei poze, a unei pelicule care va pastra toate amintirile noastre, toate trairile noastre, expresiile acelei clipe unice din viata noastra.

Casatoria este un moment special. Imortalizarea acestui eveniment are o importanta aparte. Unii prefera o abordare mai simpla a acestui moment, altii acorda toata seriozitatea si atentia acestui aspect. Fotografiile si filmul de la nunta vor fi cea mai vie dovada a acestui moment, si cea mai frumoasa. Este foarte important sa alegeti un profesionist, pentru ca prin economisirea unei anumite sume de bani la acest capitol veti pierde o multime de cadre bune si peste ani de zile, veti regreta enorm ca nu ati imortalizat unele din cele mai frumoase clipe din seara nuntii, iar copii va vor dojeni cu intrebari ghimpoase cu referire la acest subiect.

Faceti cat mai multe poze posibil in sanul naturii, in cadrul unui studiou de asemenea. Regula de aur este dispozitia voastra coordonata cu profesionalismul fotografului si a cameramanului. La studiou este bine sa va rezervati 2-3 ore. Primele doua sa fie dedicate exclusiv pozelor voastre. Este important sa nu fiti deranjati si sa fiti singuri in acest interval. Emotiile vor domina intregul eveniment, iar pozele exprima foarte bine starea de spirit a unei persoane, deaceea este important sa fiti cat mai relaxati posibil, iar acest lucru poate fi obtinut intr-un cadru solitar, bulversat doar de aparatul de fotografiat si de prezenta fotografului.

Dupa aceasta puteti sa chemati parintii, nasii, fratii, surorile, prietenii cei mai apropiati, pentru a face poze. Veti fi deja relaxati si obisnuiti atat cu studioul, cat si cu unghiurile cele mai potrivite pentru o poza reusita. In acest fel veti obtine o sumedenie de poze frumoase si unice.

Nu uitati sa faceti poze si la natura, desi ati facut poze la studiou. Nu taiati din repertoriul zilei aspecte fotografice, pentru ca fiecare moment este important si veti fi incantati cand dupa epuizarea acestui eveniment, veti avea imortalizate cel mai frmoase clipe, inlantuite intr-un film fotografic si video, ce va va permite sa reveniti de fiecare data cand va va cere inima asupra amintirilor unui din cel mai frumos moment din viata.

Discutati cu fotograful si cameramanul toate detaliile, cu lux de amanunte, accentuati ceea ce va doriti si cereti ceea ce ati vrea in mod special si neaparat sa fie. Nu va sfiiti sa faceti cadre nestandarte, unice, speciale. Fiti voi insiva, pentru ca e momnetul vostru si faceti lucrurile sa fie asa cum va doriti cu adevarat.

Autor: Elena Toma