Internetul si dragostea
Home BlogMariajInternetul si dragostea

Internetul si dragostea

8 decembrie 2013 Mariaj

Ma gandeam zilelea acestea la viteza cu care se dezvolta internetul, la rapiditatea cu care cresc marile retele sociale si la posibilitatile oferite de acestea.

Cu 60 de ani in urma, mai bine zis , chiar cu treizeci de ani in urma, parintii si bunicii nostri se intalneau la ”dansul din sat”, un obicei menit sa contribuie la socializarea tinerilor, flacaii sa intalneasca fete mari, si uite asa, adesea se isca o mare dragoste….

Dragostea astazi poate fi intalnita si altfel…

Si totul incepe cu un PC, un mouse si un site unde exista milioane de profiluri. Alegi dupa bunul plac – varsta, origine, statut, etc…

Alegi, dar priveste bine ce alegi, pentru ca e una din cele mai importante decizii din viata. Probabil, comunicarea prin internet nu poate fi egalata cu cea reala, ea totusi prezinta o serie de avantaje.Avalansa de scrisori sub forma unui email,chat sau orice alta forma electronica de comunicare,contribuie la adancirea unei apropieri sufletesti.Daca la toatea astea se mai adauga potrivirea fizica si atractia,atunci cu siguranta va indreptati cu pasi rapizi spre aleea dragostei cea pentru totdeauna.

Cunosc multe cupluri care s-au cunoscut in acest mod.S-au intalnit pe ”Mirc” si astazi sunt impreuna,casatoriti, fericiti. Cunosc cupluri care s-au intalnit in mod traditional, si ei sunt la fel de fericiti impreuna.

Ideea este ca dragostea are aceleasi reguli pentru noi toti. Indiferent cum o gasesti.

Sfatul meu pentru cei care sunt in cautarea ei este sa nu stea sa o astepte sa vina sa bata la usa. In acesta era, dragostea a devenit mai lenesa, iubeste sa fie descoperita, sa alergi in cautarea ei,sa o cuceresti , ca mai apoi sa te cucereasca ea pentru totdeauana….pana moartea va va desparti.

Autor: Elena Toma