Local in Chisinau pentru o nunta regala – ”Sala de Aur”
Home BlogMariajLocal in Chisinau pentru o nunta regala – ”Sala de Aur”

Local in Chisinau pentru o nunta regala - ''Sala de Aur''

19 februarie 2010 Mariaj

‘Sala de Aur” este, probabil, cea mai elevata sala de ceremonii din Chisinau. Cu un interior unic, executat intr-un stil elegant, select, sala isi merita pe deplin numele. Ceremonia Dvs. de nunta va fi patrunsa de atmosfera regala, exclusiva, a unui interior cu adevarat unic! Acum, ”Sala de Aur” prezinta serviciile sale vizitatorilor mariaj.md/m!

Sala de Aur – cel mai indicat local pentru o nunta regala!

Pentru organizarea ceremoniilor, ”Sala de Aur” pune la dispozitia clientilor un complex din urmatoarele incaperi si servicii:sala cu capacitatea de 130-220 locuriprezidium – loc pentru oaspetii de vazascena – loc pentru muzica si artistihol pentru intampinarea oaspetilorhol la intrarevestiarbloc sanitarloc special pentru fumatterasa improvizata, in curteparcare cu capacitatea de 60 locuriserviciu paza
Doritorii de a organiza ceremonii la ”Sala de Aur” pot rezerva data (ziua) solicitata, daca aceasta este libera, prin suma de 10 000 lei. Procedura se efectueaza prin semnarea unui acord, unde sunt stipulate toate drepturile si obligatiile partilor. Costul serviciilor acordate de ”Sala de Aur” este in totalmente inclus in pretul bucatelor. Astfel, cheltuielile suportate de clienti sunt direct proportionale cu felul si numarul bucatelor alese din meniu.

Suma minima pentru un loc (o persoana) este de 800 lei si variaza pe contul bucatelor solicitate din meniu.

In ziua ceremoniei, ”Sala de Aur” ofera gratis (din contul intreprinderii) urmatoarele servicii si bunuri:
complexul de intampinare a oaspetilor: arca, scaunel, masuta, bol pentru bani, cos pentru colectarea banilor, vase pentru ritualul spalarii mainilor nasilor, vas pentru buchetul miresei, vas pentru inele in cazul in care tinerii oficiaza inscrierea civila in Sala.fructe in asortiment pentru masa de sarbatoareorganizarea si servirea mesei-bar, ce consta din vin alb la butoiase, vin rosu la butoiase, bere la halba.organizarea si servirea mesei cu dulciuri, care consta din biscuiti in asortiment, bomboane si ciocolate in asortiment, fructe in asortiment, ceai negru, ceai verde, cafea naturala.pe perioada desfasurarii ceremoniei, ”Sala de Aur” pregateste si serveste pe cont propriu masa de serviciu, unde pot sta pana la 10 persoane (muzicieni, dansatori, vedete, prezentatori, fotografi, cameramani). Incepand cu al 11-lea loc este achitat de catre client.
Alte detalii pot fi aflate la nr. nostru de telefon sau vizitand zilnic Sala in intervalul 10:00 – 17:00. Capacitatea salii este de 130-220 locuri.

Va asteptam!

Informatii de contact:

str. Ghidighici, 1/2,
Chisinau, Republica Moldova
Tel: (+373 22) 593-555
Fax: (+373 22) 593-499