Luna de miere – transform-o in ceva de neuitat!
Home BlogMariajLuna de miere – transform-o in ceva de neuitat!

Luna de miere - transform-o in ceva de neuitat!

8 decembrie 2013 Mariaj

Dupa atata oboseala, stres, dupa atatea intrebari care par fara sfarsit: care sa fie culoarea rochiei, alb sau ivory, localul ar arata bine decorat cu alb si auriu sau ar merge ceva oranj sa mai invioreze putin spiritul, trandafiri sau orhidee, unde ii asezam pe prietenii nasilor, ce tort sa alegem, etc. Toate aceste griji vor disparea intr-o zi ca un nor vaporos, fara nici macar sa va dati seama foarte bine ce s-a intamplat!

Insa tocmai veti fi trecuti de cea mai frumoasa traire a vietii voastre, momentul casatoriei, iar luna de miere, ce va urma, va fi incununarea acestor emotii. Tocmai de aceea, alegerea destinatiei corecte, o alegere facuta din suma viselor voastre si a posibilitatilor, va fi garantia ca momentele, ce le veti petrece impreuna intr-un paradis romantic, sa fie cele mai frumoase, cele mai speciale.

Pe parcusul vietii cu siguranta veti mai avea posibilitatea de a pleca la odihna in diferite locuri turistice, unele arhicunoscute, altele mai speciale, mai retrase, insa luna de miere trebuie sa reprezinte regina acestor calatorii, intotdeauna un ghid de comparatie, care, de fapt, sa nu poata fi niciodata abdicat de alte experiente in domeniu.

Alegerea tarii, locatiei pentru luna de miere trebuie realizata in functie de visele voastre si de asteptarile pe care le aveti. Sarmul, romantismul, farmecul – toate trebuie sa le aveti in sufletele voastre alaturi de dragostea ce va va invada clipele, pentru a face luna de miere de neuitat.

Uneori nu conteaza locul, ci conteaza cat de frumos stiti a trai viata cind sunteti impreuna, cat de mult stiti a va bucura unul de celalalt in acele clipe unice. Exista o multime de oferte turistice pentru tinerii casatoriti, incepand cu cele mai excentrice destinatii, cum ar fi Japonia, Hawaii, sau Muntii Alpi, pana la cele mai retrase locuri. Alegerea va apartine, dar abordati-o cu multa seriozitate si cu multa importanta. Luna de miere este unul din momentele unice in viata, care nu pot fi repetate si care nu suporta imitatii.

Alegand o destinatie aproapiata inimilor voastre, veti face ca amintirile sa aiba o valoare de nepretuit. Va veti aminti intotdeauna cu drag, veti relata cu atata satisfactie spirituala prietenilor, copiilor despre clipele extraordinare, pe care le-ati trait, iar in cele mai dificile momente ale vietii, intr-un impas in care v-ati putea afla,va veti reaminti aceste trairi si veti dori sa depasiti totul pentru a fi intotdeauna la bine si la rau impreuna.

Luna de miere este cea mai frumoasa ocazie de a avea cel mai frumos inceput pentru un Noi Doi, cel mai incantator mod de a vedea paradisul vietii.