Sfaturi pentru un sarut ca la carte
Home BlogLove TipsSfaturi pentru un sarut ca la carte

Sfaturi pentru un sarut ca la carte

10 martie 2019 Love Tips

Sfaturi pentru un sarut “ca la carte” – cateva reguli de baza, utile in special pentru primul sarut, dar nu numai … trebuie sa stii mereu, nu doar la primul sarut.

•  Daca nu-ti poti peria dintii sau folosi ata dentara, daca nu ai guma sau apa de gura la îndemâna, ai putea sa mesteci patrunjel pentru o respiratie proaspata. Totusi, este recomandat sa ai intotdeauna la indemana o guma de mestecat fara zahar.

•  Cheia unui sarut de calitate este atat creativitatea partenerilor cat si o buna igiena orala a acestora deoarece o respiratie urat mirositoare va pune “bariere” nevazute intre voi doi. De altfel, o respiratie proaspata si o dantura ingrijita, de multe ori, cer un sarutate.

•  Atentie cu strangerile. Nu iti strange partenera/l in brate pana o/il sufoci, lasa-i un spatiu de desfasurare.

Este dificil de mentionat o metoda de a saruta corect, saruturile variind in functie de preferintele partenerilor implicati. Asa ca … experimentati si mai ales fiti foarte atent la dorintele persoanei iubite.
Totusi, cateva precizari importante se pot mentiona :

– Saruta gentile buzele partenerei (lui);

– Incearca sa nu strici romantismul primului sarut prin infigerea totala a limbii in gura partenerei/lui, pana o/il sufoci;

. Evita muscaturile agresive; puteti sa va jucati cu dintii si sa muscati usor, dar fara a provoca durere partenerului/ei.