Va invitam sa admirati rochiile de mireasa intr-o formula noua!
Home BlogMariajVa invitam sa admirati rochiile de mireasa intr-o formula noua!

Va invitam sa admirati rochiile de mireasa intr-o formula noua!

19 februarie 2010 Mariaj

Am studiat cu minutiozitate ce Va doriti Dvs., publicul nostru, cei care sunt pe care de a face marele pas in viata. Iar acum, am initiat un proces amplu de reconceptualizare a rubricilor site-ului, pentru a fi exact asa cum Va doriti sa fim. Pentru a Va oferi totul si chiar mai mult!

Stim cat de magic este momentul pregatirii ceremoniei de nunta, stim cate emotii are o mireasa pana isi alege rochia perfecta… Tocmai de aceea, dorim sa Va oferim totul pentru ca marele moment al vietii sa fie unul frumos si unic.

Primele doua rubrici relansate astazi intr-o noua formula sunt Rochiile de mireasa si Rochiile de seara. Acestea cuprind acum imagini mari, de calitate inalta, iar admirarea acestora este posibila acum intr-un mod mult mai dinamic si mai comod! Mai mult ca atat, mariaj.md/m, in colaborare cu mai multe saloane de mariaj din capitala, a inceput o campanie de completare ampla a catalogului de rochii de mireasa. Astfel, astazi, Va prezentam un nou salon de mariaj – “Natinelli”, care Va bucura cu noi rochii de exceptie. In curand lista saloanelor de mariaj se va completa, iar numarul rochiilor de mireasa va fi in continua crestere.

Lucram in continuare la reconceptualizarea totala a rubricilor site-ului pentru a fi si mai aproape de felul in care Va doriti sa fie ghidul casatoriei Dvs. perfecte! In urmatoarea perioada vor fi lansate si innoite toate rubricile site-ului, deci fiti alaturi de noi pentru un mariaj.md/m cu totul exceptional, unic, si aproape de sufletul Dvs.!

Nu uitati, ceea ce nu vom modifica niciodata este misiunea mariaj.md/m: de a Va oferi uneltele realitatii pentru crearea basmului minunat al casatoriei!Va multumim tuturor ca ne sunteti alaturi! Sa aveti cu totii parte de cele mai frumoase clipe!

P.S.: Vom fi recunoscatori pentru orice sugestii, critici si dorinte vizavi de felul in care doriti sa vedeti mariaj.md/m exprimate catre adresa noastra de e-mail: office@mariaj.md/m!